Henny Steenbruggen: erkend, ervaren en pragmatisch

De Brug Taxaties is de bedrijfsnaam van Beëdigd Rentmeester, Registertaxateur en Planeconoom Henny Steenbruggen.

Vanuit een grote interesse in vastgoed, grondzaken agrarische sector en met een pragmatische instelling, ben ik in mijn element als rentmeester. Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan als rentmeester, taxateur en specialist grondzaken. Ik houd ervan om voortdurend geïnspireerd te worden door nieuwe inzichten en ontwikkelingen in mijn vakgebied, om deze te kunnen vertalen naar de praktijk en in te zetten in een steeds veranderende omgeving. 

Zijn ervaring en praktische kennis zet Henny Steenbruggen regionaal in voor ondernemers en op landelijke basis voor overheden.

De Brug Taxaties slaat bruggen
Zijn veelzijdigheid, ervaring en pragmatisme maken dat Henny Steenbruggen de taal spreekt én de belangen kent van twee kanten aan de tafel. Het resultaat? Een praktische en oplossingsgerichte instelling voor alle betrokken partijen. Kortom, De Brug Taxaties slaat  bruggen in uw belang.

Volledig gecertificeerd
Henny Steenbruggen is lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en is ingeschreven als Registertaxateur en Vastgoedcert:
     - Kamer Landelijk Vastgoed
     - Kamer Wonen/MKB
     - Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Veelheid aan opleidingen en cursussen
Opleidingen waarvan onder andere:
     - Rentmeester
     - Certificering Landelijk Vastgoed
     - Certificering Bedrijfsmatig Vastgoed
     - Certificering Wonen
     - Opleiding Planeconomie Windesheim
     - Opleidingen Planeconomie Scobe Academy

Altijd actueel
Daarnaast volgt Henny Steenbruggen op een continue basis bijscholing, waardoor u als opdrachtgever altijd verzekerd bent van actuele know how.

De Brug Taxaties

Welkom bij De Brug Taxaties. Uw gecertificeerde en professionele specialist op drie terreinen: taxaties, grondzaken en planeconomie. Snel en praktisch inzetbaar voor bedrijven en overheid.

Contact

De Brug Taxaties

Zevent 11

6655 KH Puiflijk

 

+31 (0)6 224 29 073

hsteenbruggen@debrugtaxaties.nl